Cheesecake Factory Bakery

0

The Cheesecake Factory® verhaal begint in Detroit, Michigan in de jaren 1940. Evelyn Overton vond een recept in een lokale krant dat haar “Original” Cheesecake heeft geïnspireerd.

In 1972 hebben Evelyn en haar man met hun laatste spaargeld, The Cheesecake Factory Bakery® geopend. Door hard werken en vastberadenheid groeide hun business zeer snel en konden zij een uitgebreid assortiment aanbieden van meer dan 20 verschillende variëteiten cheesecakes en andere desserts. Met vooruitziende blik en intuïtie, besloot hun zoon David een restaurant te openen om zijn moeder assortiment van cheesecakes te presenteren. Op een of andere manier wist hij dat zijn gasten zouden genieten van een restaurant met een uitgebreide aanbod van desserts. In 1978 opende hij de eerste The Cheesecake Factory® restaurant in Beverly Hills , CA. Het restaurant was meteen een succes en nu zijn er bijna 200 The Cheesecake Factory® restaurants over de hele wereld dat de Overton ’s kwaliteit en de spirit van innovatie te delen met anderen.

The Famous Bakery is de distributeur van de The Cheesecake Factory Bakery® in Europa en levert exclusief aan retail en foodservice. The Cheesecake Factory Bakery® biedt twee merken The Cheesecake Factory® en The Dream Factory®, beide merken die staan voor gecreëerde premium, toegeeflijk cheesecakes, layer cakes en special items voor de foodservice exploitanten.
The Dream Factory® is een plek waar delicate smaken, klassieke technieken en grillige verbeelding samen komen om een aantal van de meest innovatieve en onweerstaanbare desserts in de wereld te creëren.

Elke dessert in The Dream Factory® lijn wordt gemaakt door dezelfde creatieve talenten die betrokken zijn bij de onvergelijkbaar succesvolle desserts die ook verkocht worden in The Cheesecake Factory® restaurants wereldwijd.

The Famous Bakery biedt naast de cheesecakes ook aanvullende service producten aan om zijn klanten beter te ondersteunen. De consument kan hierdoor meer genieten van de overheerlijke cheesecakes, layer cakes en special items.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in