Chaupain brood & patisserie

0

De heerlijke smaak van desembrood… Een smeuïg stukje cheesecake dat smelt op uw tong… Bij Chaupain raken we er niet over uitgepraat. Bent u op zoek naar producten die met liefde en passie gemaakt zijn? Wij delen onze liefde graag met u.

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood aanbieden zoals brood bedoeld is: ambachtelijk gemaakt, met liefde en gevoel voor traditie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product. We leveren een totaaloplossing voor horecaondernemers. Bij Chaupain vidt u een ruim assortiment aan ambachtelijke brood- en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Waarbij wij onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan.

Kwaliteit

Chaupain staat voor kwaliteit. Om die kwaliteit te garanderen, werken we samen met de beste boeren en bakkerijen van Europa. Met maar één doel: ervoor zorgen dat uw gasten een topproduct op hun bord krijgen.

Natuurlijk

Al het brood uit ons gevarieerde assortiment is bereid met de beste ingrediënten. In een groot deel van ons assortiment vindt u geen E-nummers of andere additieven, maar alleen pure en 100% natuurzuivere producten, die met zorg zijn gekozen. Gemaakt door de natuur, bereid met liefde en geselecteerd voor u en uw gasten.

Gezond

Kiest u voor producten van Chaupain, dan kiest u niet alleen voor brood dat een feest is voor de smaakpapillen. U kiest ook voor brood dat goed is voor lichaam en geest. Onze producten zitten namelijk vol met de voedingsvezels en vitamines. En leveren zodoende de broodnodige voedingswaarde.

Duurzaam

Verantwoord ondernemen is voor Chaupain geen modekreet. Voor ons is verantwoord ondernemen volkomen logisch. Samen met onze zorgvuldig gekozen leveranciers en partners willen we de invloed van onze activiteiten op het milieu beperken. Onze producten zijn dus niet alleen kwalitatief goed, natuurlijk en gezond, ze zijn vooral ook puur en eerlijk.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in