Bussing Brood

0
Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor het product en proces. Vanzelfsprekend hebben we vanuit ons vakmanschap een scherp oog voor de allerbeste ingrediënten. Met de techniek van vandaag garanderen we continue kwaliteit op absoluut topniveau. De kennis en het gevoel voor de perfecte smaak zit in het DNA van alle generaties Bussing bakkers die ons voorgingen.
Bakkerij Bussing
In onze moderne bakkerij worden alleen zorgvuldig geselecteerde grondstoffen verwerkt. Je proeft de aandacht, die onze bakkers besteden aan ons brood. Dat begint al met de juiste keuze van het meel. De basis van onze smaak is afkomstig van ons eigen gekweekte desem. Smaak heeft tijd nodig. Daarom geven we onze broden de tijd om te rijzen. Hierbij wordt het deeg regelmatig gecontroleerd, bakken we diverse soorten in onze steenoven, met als resultaat eerlijk, knapperig brood zonder onnodige toevoegingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in