Brood Leveranciers

0

Welke broodleveranciers (en bakkerijen) zijn er allemaal actief in de horeca en welke broodleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste broodleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle broodleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de broodleveranciers die het beste bij je passen en eenvoudig met ze in gesprek.

Lantmännen Unibake

Als designer moet je exact weten wat je doet. Want elk detail telt en maakt het verschil. Je creaties moeten slim, puur en verrassend… (lees meer)

Europastry

Europastry is een familiebedrijf dat in 1987 werd opgericht door een ondernemer met visie, Pere Gallés, die een gat in de markt zag en… (lees meer)

Bakkerij Carl Siegert

Bakkerij Carl Siegert is een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Elke generatie heeft zijn traditie doorgegeven aan de… (lees meer)

Danvo Bakeries

Als echt familiebedrijf maken we al ruim 25 jaar lang diepvries brood en deegproducten. Constant zijn we druk bezig met innovaties en… (lees meer)

Diversi Foods

Sinds 1989 is Diversi Foods actief in de bakkerijwereld. Oprichter Robert Huygh zag meteen potentieel in bake-off. Van bij het begin staat Diversi… (lees meer)

Panesco

Elk leeg bord is als een blanco canvas of een onbeschreven partituur. Het wakkert jouw vuur aan om je identiteit als chef te onthullen. Jij… (lees meer)

Boboli Benelux

Wij zijn Boboli, al meer dan 20 jaar toonaangevend in de wereld van mediterraan brood. In onze bakkerij ontwikkelen én produceren… (lees meer)

Pandriks Bake Off

Pandriks Bake Off staat voor vakmanschap, bakkerservaring en innovatie in een geavanceerde bakkerij in Meppel. Wij zijn een snelgroeiende, innovatieve onderneming… (lees meer)

Market Food Group

De Market Food Group is partner voor uiteenlopende foodconcepten, of het nu gaat om een complete horecaformule of een uitgekiend… (lees meer)

Vandemoortele Nederland

Goede smaak en genieten is onze passie, al meer dan 100 jaar.  Wij zijn van mening dat het dagelijks eten een dagelijks genot moet… (lees meer)

Tostissimo

In 2011 at ik een tosti in Bilbao, Spaans Baskenland. Een overweldigende ervaring. De tosti met inktvis was romig, fris, warm en koud maar… (lees meer)

The Tosti Club Group

The Tosti Club is een snelgroeiende keten van eigentijdse restaurants en take-aways. Tijdens ontbijt, lunch, avondeten en alles… (lees meer)

Bussing Brood

Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor het product en proces. Vanzelfsprekend hebben we vanuit ons vakmanschap… (lees meer)

Odenwald Organic Bakery

Wij leveren het grootste assortiment Biologische broodproducten. Brood zoals brood zou moeten zijn: authentiek, puur, verantwoord geproduceerd en vooral erg lekker. Goede ingrediënten… (lees meer)

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en… (lees meer)

Brabantsche Worstenbroodjes

Genieten met een zachte G. Volgens een geheim oud familierecept bakken we op ambachtelijke wijze dagelijks verse… (lees meer)

Desemenzo

Edwin Klaasen, alias #Bakkertjezelf heeft in 2007 desembrood onder de naam Desemenzo op de markt gebracht. Zijn enthousiasme… (lees meer) 

Top Bakkers

Top Bakkers is een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend… (lees meer)

Bakkerij Bartels

Zeven dagen per week worden bij Bakkerij Bartels honderden verschillende broden en broodjes gebakken. Daarnaast wordt er in eigen banketbakkerij producten zoals de fameuze… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle broodleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een broodleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.