BRITA Vivreau – O Original B.V.

0

Puur water, door jou gezuiverd en gebotteld. Op jouw locatie en op jouw manier. Met de duurzame watermachines van BRITA Vivreau kun je altijd gekoeld, plat of bruisend en heet water bottelen dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

We verschuiven het bottelproces van de fabriek naar jouw locatie, waardoor je lokaal water drinkt. Ons water is dus enorm duurzaam, verantwoord en vers. Daarnaast bespaar je ontzettend veel op de inkoop van water en alle andere werkzaamheden die daarbij komen, zoals voorraadbeheer, emballage en het slepen met kratjes en flessen. Met BRITA Vivreau heb je altijd vers water op voorraad. Plat of bruisend, koud of warm, op ieder gewenst moment van de dag.

Lokaal gebotteld tafelwater voor de horeca

Geef jouw gasten het beste van het beste. Kies voor lokaal gebotteld tafelwater. Gezuiverd en gekoeld door jouw watermachine, waarna je het zelf kunt bottelen. Wij hebben allerlei soorten waterflessen die personaliseert kunnen worden. Zo bieden wij meerdere maten en sluitingen aan. Hiermee kan je de look & feel van de tafelfles personaliseren waardoor er voor iedere gelegenheid een geschikte fles tafelwater is. Daarnaast is het gebottelde water duurzaam, verantwoord en vers, het water wordt immers lokaal gebotteld. Hierdoor hoef je geen flessen water in te kopen en wordt er geen onnodige CO2-uitstoot veroorzaakt door het vervoer van water.

De voordelen van BRITA Vivreau tafelwater
  • Duurzaam, verantwoord en vers
  • Plat, bruisend, koud en heet water uit één watermachine
  • Bespaar tot 80% op de inkoop van water
  • Voor iedere gelegenheid een geschikte fles
  • Betrouwbare BRITA filtratie technologie
  • Geen voorraad, je bottelt water wanneer jij het nodig hebt
  • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in