Brabantsche Worstenbroodjes

0

Genieten met een zachte G. Volgens een geheim oud familierecept bakken we op ambachtelijke wijze dagelijks verse worstenbroodjes. Deze hartige traktatie wordt met zorg, met liefde en met de beste ingrediënten bereid. Worstenbroodjes zijn nu niet alleen meer in Brabant te koop.

U kunt deze lekkernij ook wekelijks vers thuis bezorgd krijgen door een bestelling te plaatsen in onze webshop. Worstenbroodjes zijn een traktatie voor elk moment van de dag: het ontbijt, de lunch als tussendoortje of borrelhapje. De worst en het brood worden gemaakt met de beste ingrediënten uit Brabant. Het is dus pure kwaliteit met heerlijke smaken. De Brabantse worstenbroodjes worden gemaakt in de H&H Bakkerij in Riel (nabij Tilburg). Wilt u ook de worstenbroodjes proeven? Bestel snel, dan leveren we de Brabantse worstenbroodjes voor het weekend bij u thuis!

Naast worstenbroodjes voor particulieren leveren wij ook worstenbroodjes aan bedrijven. Dit doen wij voor verschillende bedrijven. Denk hierbij aan worstenbroodjes voor Horeca maar ook voor Groot Zakelijk en Midden en Klein Bedrijf. Niets is bij ons te gek, wij kunnen alles aan. Bent u geïnteresseerd in Brabantse worstenbroodjes bij uw horecagelegenheid of bedrijf?

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op.