Bourgondisch Lifestyle

0

Een goede kaas is voor ons het ultieme genot. Onze kazen zijn onze trots, de basis van ons Bourgondische bestaan.

Bourgondisch Lifestyle biedt een keur aan kwaliteitskazen. Daarnaast kunt u bij ons uitstekend terecht voor heerlijke Europese wijnen, delicatessen, prachtige broden, confituren, patés en andere verrassend mooie en overheerlijke producten.

René Koelman en staat aan de basis van Bourgondisch Lifestyle. René is door het Guilde des Fromagers benoemd tot Maître Fromager. Daarmee is hij de eerste in Nederland die zich zo mag noemen. Mensen met een passie voor genot en gezelligheid zoeken elkaar op. Het is dan ook niet vreemd dat wij in de afgelopen 10 jaar met heel wat horecazaken in aanraking zijn gekomen. Ook bij hen is het niet ontgaan dat kaas vooral een onderdeel moet zijn van een diner en geen definitief einde omdat de smaken log en vet zijn. Onze stijl van Affineren laat ruimte over voor een heerlijk dessert na de kaas en laten we eerlijk zijn dat wil uiteindelijk toch iedereen!

Inmiddels mogen wij bij een kleine 200 restaurants door heel Nederland de kaasplateau’s verzorgen. Daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op! De restaurants waarmee wij werken houden ons op hun beurt weer heel scherp. Continu willen we het nieuwste en het lekkerste maar daarbij moeten we vooral de klassiekers niet vergeten. Alles voor de pure kaasbeleving. De kazen leveren wij iedere week vers aan op afspraak zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in