Bivino

0

Bivino is dé exclusieve importeur van NVY Wine in Nederland: een frisse sparkling wijn, verkrijgbaar in verschillende fruitsmaken en alleen bestemd voor de horeca.

15 jaar geleden ontstond het idee van Valdivieso, één van de grootste wijngaarden in Chili, om een ander aperitief te serveren dan Pisco Sour: het Chileense nationale cocktaildrankje. Pisco Sour wordt gedronken bij iedere feestelijke gelegenheid en heeft een alcoholpercentage van tussen de 35% en 50% vol.

Het idee achter NVY Wine was om met een lichtere aperitief de Pisco Sour ‘jaloers’ te maken. Zo werd de naam NVY geboren! NVY spreek je uit als ‘envy’, dat vrij vertaald jaloezie/afgunst betekent. Pisco Sour mag ook wel een beetje jaloers zijn op NVY Wine, want de combinatie van vruchtenpulp (van zorgvuldig gekozen vruchten) en brut zorgt voor een frisse sparkling cocktailwijn met een lagere alcoholpercentage van 9% vol. NVY Wine is niet alleen populair in sommige landen in Zuid-Amerika, maar ook in de Verenigde Staten, Canada en enkele Aziatische landen.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in