BISQ

0

BISQ Seafood is een smakelijke ode aan onze rijke Noordzee. Wij maken heerlijke, eigentijdse Noordzee seafood producten. Uiteraard zo duurzaam en verantwoord mogelijk, met respect voor de natuur en de mens. BISQ is betrokken en 100% bullsh*t-vrij. Met culinaire passie en liefde voor de Noordzee gaan wij op ‘North Sea Food Adventure’.

Wat wij maken

Verrassende producten, met ingrediënten van eigen (zee)bodem. We willen je de smaak van de Noordzee laten proeven en laten zien dat de Noordzee zoveel moois en lekkers te bieden heeft!

Noordzee Bisque 

Onze Noordzee Bisque is een krachtige bouillon, gemaakt van Hollandse garnalen. Zilt, zoet, fris en pittig. Lekker van dichtbij, maar ook avontuurlijk. Aan de basis staan een diep getrokken bouillon, verse groenten en ‘to spice it up’ Madame Jeanette. Drink BISQ als energieboost. Of als shotje bij de borrel. Aangevuld met verse ingrediënten is BISQ de basis voor een oppeppende maaltijdsoep.

Noordzee Vissoep 

De eerste echte Noordzee Vissoep! Door het gebruik van onze eigen visbouillon en het Zeeuwse mosselvocht heeft de vissoep een mooie diepe zilte smaak. Daarnaast geeft de Oude Jenever een frisse touch en zijn we het lichte pitje van de Madame Jeanette natuurlijk niet vergeten!

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in