Beukenhorst

0

Wie Beukenhorst zegt, zegt koffie. Pure koffie met klasse voor elk moment van de dag. U proeft de smaak en liefde voor het vak. Pure koffie laat u genieten van de beste bonen en een sublieme melange.

Het maken van koffie is mensenwerk, met aandacht voor traditie. Ambachtelijke bereiding en vertrouwen staan bij Beukenhorst Koffie hoog aangeschreven. Met onze eeuwenlange ervaring hebben we het hele proces van boon tot het lekkerste kopje koffie in eigen hand. Daarbij doen we geen concessies als het gaat om kwaliteit. Bij Beukenhorst Koffie willen we dat al onze klanten plezier beleven aan het drinken van de beste koffie.

Een rijke traditie

Beukenhorst is een bedrijf met een rijke traditie en kent haar oorsprong in 1784 toen Albert Beukenhorst een koffiebranderij in Winterswijk startte. Daarmee zijn we één van de oudste branderijen van het land. Als Achterhoeks bedrijf zijn we uitgegroeid tot een kwalitatieve, vertrouwde en ambachtelijke naam in de horeca en het bedrijfsleven. Door de eeuwen heen zijn ons assortiment en onze activiteiten uitgebreid met onder andere de verkoop van professionele koffiemachines. De rijke traditie van het merk Beukenhorst is nog steeds een belangrijke inspiratiebron.

Speciaal gebrand voor de horeca!

Onze koffiebonen zijn geschikt voor alle typen espresso apparatuur. Omdat wij uitsluitend top kwaliteit koffiebonen gebruiken, zijn onze espresso melanges bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. Wij branden volgens de traditionele “slow roasting” methode. Hierdoor proeft u niet alleen een verfijndere espresso, maar vraagt uw volautomatische espresso machine ook minder onderhoud. Onze koffiebonen scheiden namelijk minder oliën af, die in de espresso machine achterblijven.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in