Bender Foodservice Equipment

0

Bender biedt alles voor tafel en keuken: hoge kwaliteit porselein, glaswerk, bestek, buffetten, accessoires en keukenapparatuur. Dat doen we voor restaurants, hotels en facilitaire bedrijven als ziekenhuizen, bedrijfskantines, attractieparken, dierentuinen en vakantieparken.

200 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat sinds 1820. Opgericht in Delft en tegenwoordig gevestigd in Den Haag (Forepark), wordt Bender geleid door de 6e en 7e generatie in rechte lijn. Een familiebedrijf pur sang. Met bijna 200 jaar ervaring en een koninklijke onderscheiding weten wij als geen ander wat de marktontwikkelingen en trends zijn.

Partnerschap loont

We zijn dé exclusieve importeur van Dudson, Eternum, Spiegelau, Nachtmann en Apilco, importeur van Sanodegusto, Libbey, Guy Degrenne, Pintinox en Zieher en dealer van Deko, Henkelman, Hoshizaki, Robot Coupe en Winterhalter Chemie. We investeren in langdurige samenwerking met onze leveranciers en fabrikanten. Dat betekent dat we met hen sparren over designs en materiaalkeuzes op basis van feedback van onze klanten. Jouw mening doet er dus toe.

Toegevoegde waarde

Kwaliteit betekent voor ons toegevoegde waarde leveren. Met advies waar je iets aan hebt en premium merken, die zich onderscheiden door vakmanschap en duurzaamheid. Onze producten gaan lang mee, waardoor je als restaurant, hotel en facilitair bedrijf je investering kunt terugverdienen.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in