Bardeal

0

Bardeal is al ruim zeven jaar voor méér dan 1000 bedrijven de partner als het gaat om beveiliging of ICT oplossingen. Zoals de naam Bardeal al doet vermoeden zijn wij begonnen in de Horeca maar inmiddels leveren wij onze diensten aan vele soorten bedrijven. Onze klantenkring bestaat uit o.a. retailers, culturele-instellingen, sportverenigingen en natuurlijk nog steeds de Horeca.

Kwaliteit en service voor alles

Het leveren van kwaliteitsoplossingen in combinatie met topservice is voor ons de speerpunt van onze organistatie. Iedereen die bij bardeal werkt wordt getraind in het geven van passend advies, het realiseren van hoogwaardige  installaties en het geven van maximale service.  Om de maximale kwaliteit te kunnen garanderen werken we alleen maar A-merken zoals o.a. Texecom, Novus, CDVI, Ubiquiti en Juniper.

VEB erkend beveiligingsbedrijf 

Om de onze kwaliteit te kunnen borgen hebben wij ons aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Een VEB erkend bedrijf  mag een kwaliteitsdocument afgeven dat wordt erkend door de verzekeraars.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in