Bakker Vakkeuken

0

Bakker Vakkeuken, Al meer dan 25 jaar, met eigen specialisten, is Bakker Vakkeuken een van de grootste aanbieders van horeca-en grootkeukens. Voor ons is een keuken plaatsen meer dan het neerzetten en aansluiten van horeca apparaten. Het gaat ons erom dat de horeca keuken jouw wensen en verwachtingen overtreft……

Voor ons is een professionele keuken plaatsen meer dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. Veel meer. Het gaat ons erom dat de keuken jouw wensen en verwachtingen overtreft en dat betekent dat we ons om te beginnen terdege verdiepen in jullie werkwijze, de omstandigheden en de routing in de vakkeuken. Niet zelden komen we dan tot de conclusie dat de beste oplossing geen standaardoplossing is, maar vraagt om maatwerk. Dat is bij ons geen probleem! Wij hebben daar onze eigen werkplaats voor, waar onze allround vakmensen snel en vakkundig mooie professionele vakkeuken voor jou maken.

Grootkeuken

Bakker Vakkeuken levert van onder andere de volgende merken grootkeuken en horeca apparatuur; Electrolux, Rational en Marrone.

Koeltechniek

Bakker Vakkeuken levert van onder andere de volgende merken koelapparatuur; Electrolux, Liebherr en Precision.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in