ATL Seafood

0

Onze vis wordt dagelijks vers gevangen en gekocht op de verschillende visafslagen. Verser kan dus niet! ATL Seafood levert ook vis uit andere delen van de wereld, die met de grootste zorg wordt ingekocht.

ATL Seafood heeft een rijke historie in het leveren van vis en visproducten aan hotels, restaurants en bedrijfs- en partycatering. Tel daar bij op dat vrijwel alle medewerkers hun sporen hebben verdiend binnen de horeca en/of de visbranche en dus kunt u begrijpen dat u bij ATL Seafood aan het juiste adres bent.

Koks voor Koks

Een goede kok heeft een oneindige passie voor verantwoorde en lekkere ingrediënten en wil zijn gasten uitsluitend het beste voorzetten. Maar de consument is kritisch, de concurrentie groot. Wij van ATL Seafood helpen koks de beste te zijn én te blijven, zodat uw gasten tevreden het restaurant verlaten en graag bij u terugkomen.

Naast viskennis hebben veel van onze medewerkers hun roots in de keuken. Onze eigen koks delen de passie van de koks in de restaurants en begrijpen als geen ander wat voor u belangrijk is. Samen met u zorgen zijn voor een optimale afstemming en natuurlijk denken zij graag met u mee. Of dat nu gaat over een nieuwe menukaart, bereidingen of logistieke afstemming.

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt deel uit van de werkwijze van steeds meer koks én van de strategie van ATL Seafood. In ons hele productieproces houden wij rekening met het milieu. Zo proberen we het energie- en watergebruik zoveel mogelijk te beperken, scheiden we onze afvalstromen en verwerkt onze partner Bellamy’s veel van onze visresten tot culinaire en verantwoorde soepen en sauzen.

Verder is ons hele proces onderworpen aan een kwaliteitssysteem om de voedselveiligheid te garanderen. ATL Seafood is FSSC22000 gecertificeerd, het certificatieprogramma dat foodproducten wereldwijd accrediteert. Hiermee heeft u de garantie dat ons hele proces van inkoop tot en met de levering in uw keuken, voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in