Assa Abloy

0

Ons verhaal is begonnen in 1974. Slotenmaker Tor Sørnes hoorde dat een indringer zijn favoriete zangeres in haar hotelkamer had aangevallen. Geïnspireerd om te helpen, heeft hij besloten een beveiligingssysteem uit te vinden die een unieke sleutel voor elke gast zou geven.

Zijn uitvinding veranderde de hele slotindustrie. Als pioniers van de industrie hebben we altijd de weg gelegd – wij hebben gebruik gemaakt van innovatieve technologie om mensen veilig te laten voelen en gemakkelijker te slapen waar ze ook zijn. De uitvinding van Sørnes was de VingCard, de eerste opneembare keycard-deurvergrendeling ter wereld. Deze werd als snel wereldleider op het gebied van kamerbeveiliging in de hotelbranche. Op hetzelfde moment richtte Bjørn Lyng, die aan de eerste elektronische hotelkamerkluis ter wereld werkte, Elsafe op. De twee bundelden hun krachten in 1994 om klanten beter van dienst te kunnen zijn en het bedrijf uit te breiden.

VingCard Elsafe wordt ASSA ABLOY Hospitality

Naarmate we veranderen en sterker worden onder het merk ASSA ABLOY Hospitality, bouwen we voort op de reputatie van onze erfgoedmerken VingCard en Elsafe, om onze wereldwijde reikwijdte en innovatiemogelijkheden uit te breiden voorbij de hardware. Dit zal ons in staat stellen ons te onderscheiden, de concurrentie te overstijgen en bekend te worden als het toonaangevende merk op het gebied van gastvrijheid in de wereld. ASSA ABLOY, die totaaloplossingen voor het openen van deuren biedt, is al twee achtereenvolgende jaren erkend als wereldleider op het gebied van innovatie in Forbes’ lijst van “100 Meest Innovatieve Bedrijven ter Wereld”. Als ASSA ABLOY Hospitality zullen we doorgaan onze partners in staat te stellen hun klanten iedere dag miljoenen warme verwelkomingen en positieve uren der waarheid te schenken.

Het is niet alleen ons doel meer deuren te sluiten en te openen, het is ook ons doel meer mensen het gevoel van veiligheid en zekerheid te geven, dat ze zich thuis voelen, waar ze ook heen willen.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in