Appelaere BV

0

De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Met veel liefde voor onze producten brengen we sinds 1995 fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere

Bent u horecaondernemer of heeft u een winkel of speciaalzaak? Met de Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere kiest u voor iets speciaals! Uw klanten zullen het op prijs stellen als onze producten bij u verkrijgbaar zijn. Onze fruitsappen zijn geliefd bij klein en groot. Voor kinderen zijn ze een fruitige, gezonde* traktatie. Volwassenen genieten van onze producten als fris en verantwoord tussendoortje, maar bijvoorbeeld ook als smaakvol alternatief voor het aperitief.

Kortom, De Appelaere biedt een veelzijdige toevoeging aan uw assortiment. Onze producten hebben een unieke uitstraling en passen perfect binnen een moderne, gezonde leefstijl met gevarieerde, evenwichtige keuzes in voeding.

Voor de horeca

De verkoop van onze fruitsappen gaat via de groothandel. Wilt u laten zien dat u producten van De Appelaere in huis hebt? Wij hebben diverse promotiematerialen, zoals glazen, viltjes, posters en folders.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in