Alto-Shaam Benelux

0

Alto-Shaam is al meer dan een halve eeuw producent van geavanceerde apparatuur voor de professionele keuken. Alto-Shaam is marktleider op het gebied van holding en cook & hold apparatuur.

Het Halo Heat® systeem, de technologie waarmee Alto-Shaam wereldberoemd mee is geworden, zorgt voor superieure kwaliteit van de gerechten. Deze techniek omringt het te bereiden product van constante gelijkmatige warmte en temperatuur tijdens het braden en/of warmhouden van het gerecht. Door gebruik te maken van deze Halo Heat® techniek is Alto-Shaam in staat om gerechten ver vooruit te bereiden en tijdens de uitgifte tot urenlang uitstekend warm te houden, dit zonder door te garen, te verkleuren of gewichtsverlies. Tevens blijven alle natuurlijke smaakstoffen in het product behouden wat resulteert in zeer mals vlees en een natuurlijke smaaksensatie.

Deze techniek wordt onder andere gebruikt in de holding, cook & hold, rookovens, droge bain-maries en verkoopvitrines van Alto-Shaam. Door te kiezen om te werken met Alto-Shaam holding of cook & hold apparatuur binnen uw bedrijf, vergroot u de capaciteit van uw keuken, heeft u meer controle over de kwaliteit van de gerechten, heeft u meer tijd en aandacht voor de opmaak, brengt u rust in de keuken en verlaagt u de stress en werkdruk.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in