AGF Leveranciers

0

Welke aardappelen, groenten en fruit leveranciers (AGF) zijn er allemaal actief in de horeca en welke AGF leveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste AGF leveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle AGF leveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de AGF leveranciers die het beste bij je passen en met ze in gesprek.

Bonduelle

Smaak, kleur en textuur kenmerken een gerecht. Groente vervult hierbij een belangrijke rol. Bonduelle wil chefs ondersteunen om het… (lees meer)

Koppert Cress

Hoewel de geschiedenis terug gaat tot 1988, de oprichting, is de grote groei en het succes van na juli 2002, toen Rob Baan het… (lees meer)

PUURgroenten

Wij zijn PUURgroenten een bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in de teelt van mini- en micro groenten, kruiden… (lees meer)

PolderGoud

Als het om aardappelen gaat dan is Schaap Holland dé partner op elke plaats in de aardappelketen. Schaap Holland is namelijk een ‘allrounder’ op… (lees meer)

Hrbs

EVERY DAY, HARVEST DAY! Een ongekende beleving, altijd verse kruiden, op ieder moment van de dag te oogsten! De meest verse kruiden… (lees meer)

Rungis

Rungis kiest in alles voor kwaliteit. Ons volledige assortiment zou ook bij slechts de helft van het aantal toeleveranciers in te kopen zijn. Maar… (lees meer)

Vink Fruitverkoop

Vink Fruitboerderij ligt vlakbij fruitdorp Kraggenburg. In onze prachtige boomgaard van 22 hectare telen we appels, peren, pruimen, stoofperen… (lees meer)

Harvest House

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in… (lees meer)

Greenco

Greenco is een internationale teler en verpakker van de lekkerste snackgroenten: snacktomaten, snackpaprika’s en snackkomkommers. Wij zijn een innovatief bedrijf met een… (lees meer)

Peter van Halder

Bij Peter van Halder B.V. bereiden we verse maaltijdcomponenten voor professionele keukens op basis van groente, fruit, aardappelen, rijst en pasta’s. Peter van Halder B.V…. (lees meer)

Gourmet Salades

Bij Gourmet Salades weten we hoe je de lekkerste salades maakt. Door intensieve samenwerking met onze klanten en het tijdig inspelen… (lees meer)

Ardo

Ardo is aanwezig in alle segmenten van de markt en we zijn steeds op zoek naar nieuwe producten en trends. Deze continue zoektocht helpt… (lees meer)

Garniture

Garniture ontwikkelt high-end convinience producten voor de horeca, traiteur en catering. Ultiem van smaak, bovendien gluten- en lactosevrij. Gebruiksgemak en tijdswinst zijn verzekerd. Garniture is… (lees meer)

Vitapep

Vitapep is een frisse oranje oppepper. Knapperig, zoet en bomvol vitamine-C. Precies wat je nodig hebt om weer even op te starten, of gewoon… (lees meer)

Eminent Food

Wij zijn al 35 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten. We zijn begonnen met het telen… (lees meer)

Topkrop

Te midden van het cultuurhistorische landschap van Midden-Delfland staat de innovatieve kwekerij van TopKrop. Hier worden al sinds 1968 diverse soorten sla en bladgroenten gekweekt…. (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle AGF leveranciers voor de horeca. Ken jij ook een AGF leverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.