29 mei t/m 1 juni 2020 – Taste of Amsterdam in Amstelpark

0

Ontdek tijdens Taste of Amsterdam de ultieme Foodie Playground van Amsterdam. 24 toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren en keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Dit alles en nog veel meer. Van 29 mei t/m 1 juni 2020 in het Amstelpark in Amsterdam.

Wat je kunt verwachten bij Taste of Amsterdam

Meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten.

Wat te doen?

Ontmoet nationale en internationale topchefs die live demonstraties geven of met hun restaurant op het evenement staan. Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens demonstraties of geniet van verschillende tastings die op het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark. Op de markt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan. Je kunt er proeven, worden geïnformeerd en uiteraard ook verschillende producten kopen om mee te nemen naar huis.

Meer weten? Bekijk dan hier de website van dit event