23 t/m 25 augustus 2019 – Food Festival ProefPark Haarlem

0

De 2019 zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus 2019 in het Kenaupark. En dat is editie 7.

In het monumentale Kenaupark moet je in het laatste weekend van de zomervakantie zijn voor hét nazomerfestival uit de regio. Een evenement met foodtrucks in de hoofdrol. Een food line-up van zo’n 30 rijdende keukens maken gezamenlijk het beste street-, soul- en comfortfood wat er op dit moment te krijgen is in NL. Van Oost Europese hartverwarmende opkikkers naar Zuid Amerikaanse borrelhappen en van een Noord Hollandse bitterbal naar Westerse onontdekte streetfood parels. Gluten- en lactosevrij, veganistisch, kort geschroeid rood vlees, sharing visplateau’s, koolhydraatarm, raw food, lokaal geproduceerd en/of biologisch; you name it en het wordt aangeboden met ruim 90 verschillende gerechten.

Fantastisch eten zonder lekkere dranken kan niet. En daarom wederom een grote centrale bar met tapbier, frisdranken, waters en huiswijnen. Maar ook een speciaalbierenbar met 12 bieren van de tap en een wijnbar; ook hier zijn alle continenten vertegenwoordigd, plus de traditionele scroppino’s te drinken als aperitief, doordrinkertje of vervangend dessert.

Net als elk jaar is meer te vinden in het 1 na laatste weekend van augustus voor de Haarlemse en bezoekers van buiten de stad. Wat we dit jaar in petto hebben voor kinderactiviteiten, theater, live muziek en FooDieJays lees je vanaf medio juni in de time table. Kom lekker nazomeren met familie, vrienden, collega’s en buren in het mooiste park van Haarlem op 3 minuten lopen van het station.

Meer weten? Bekijk dan hier de website van dit event

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in