2 t/m 4 september 2019 – KHN On Tour naar Kopenhagen

0
Drie dagen boordevol horecainspiratie in de Deense hoofdstad

Kopenhagen is hip, hot en happening! Het bruist van de creatieve mensen, prachtige winkels en een unieke horecamarkt. Veel horecaprofessionals denken bij Kopenhagen meteen aan restaurant Noma van René Redzepi, het iconische ‘Smørrebrød’ of de wereldbekende foodmarkt ‘Torvehallerne’. En dat is nog maar het begin!

Kopenhagen is zo’n diverse stad met verschillende wijken, dat het voor een horecaondernemer zeker de moeite waard is om in deze stad inspiratie op te doen. Steeds meer creatieve ondernemers vertalen hun passie en filosofie naar kleinere horecazaken, zoals koffiebarretjes en hippe lunchtentjes. De variatie van het aanbod aan horecazaken is werkelijk met geen andere stad te vergelijken.

In de trendsettende wijk Vesterbro bezoeken we voormalige slachthuizen, die zijn omgebouwd tot de leukste restaurants van de stad met de meest indrukwekkende interieurs. De combinatie van creatief ondernemerschap en topgastronomie zorgt voor een uniek maar vooral leerzaam programma.

Zes redenen waarom u als horecaondernemer mee moet gaan op inspiratiereis:
LEERZAAM PROGRAMMA

Tijdens de inspiratiereis bezoeken we talloze zaken die ieder op hun manier uniek zijn. Indrukwekkende interieurs, rondleidingen door (buitenlandse) collega-ondernemers, proeven van unieke producten en ga zo nog maar even door… Een overvloed aan inspiratie om de vertaalslag te maken naar uw eigen zaak.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Ervaren coaches van KHN On Tour begeleiden de volledige reis en zijn 24/7 stand-by. Ook zijn zij op de hoogte van markttrends en delen deze kennis maar al te graag! De begeleiders nemen organisatorisch alles voor hun rekening zodat u op een ontspannen manier de horecamarkt kunt ontdekken.

VLUCHT & HOTEL

Tijdens de buitenlandse KHN On Tours vliegen we met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij en verblijven we in een comfortabel en luxe hotel in het centrum van de stad. Een perfecte uitvalbasis om de stad te verkennen.

VOORDELIG TARIEF

Door de groepstarieven en boekhoudkundige voordelen zijn de KHN On Tour reizen scherp geprijsd. Alle deelnemers ontvangen een factuur die fiscaal aftrekbaar is onder de kostenpost zakelijke kosten.

ALL-INN FORMULE

Alle kosten zijn inbegrepen! Prijzen zijn inclusief hotelovernachtingen, vluchten, transfers, eetmomenten (ontbijt-lunch-diner), entree bezienswaardigheden, begeleiding, etc! Alle kosten voor deze reis betaalt u dus vooraf, zodat u tijdens de tour alleen maar hoeft te genieten.

GEZELLIGE GROEPEN

Het aantal deelnemers voor de buitenlandse inspiratiereizen is gelimiteerd tot maximaal 30 personen. Hierdoor is de groep overzichtelijk en is er volop de mogelijkheid om interessante collega-ondernemers te spreken.

Meer weten? Bekijk dan hier de website van dit event

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in