3 september 2019 – Foodservice Homies Netwerkborrel met 4 inspirerende gastprekers bij The Green House Utrecht

79

Onze missie is duidelijk: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden.” Daar doen we het voor! Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, online platform en eigen fysieke activiteiten zoals deze netwerkborrel van 3 september bij The Green House in Utrecht!

3 september 2019 – Netwerkborrel bij The Green House in Utrecht
  • Waar: The Green House Utrecht
  • Adres: Croeselaan 16. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Utrecht Centraal Station ligt op 10 minuten loopafstand. Parkeren kan het beste aan de overkant op P1 of P3 van Jaarbeurs.
  • Ontvangst netwerkborrel: 13.00 uur
  • Thema netwerkborrel: Duurzaamheid, Circulariteit, Zero-Foodwaste, Plant-Based.
  • Aantal gastsprekers: Meerdere (4X!) 😉
  • Einde netwerkborrel en vertrek: 18.00 uur
Aanwezige gastsprekers:
1.Brad Vanstone (Plant Based Cheese)

Opgegroeid in Brighton (UK) en woont nu sinds 3 jaar in Amsterdam. Zijn Nederlandse vrienden maken inmiddels grapjes dat hij niet meer Brits kan zijn. Hij heeft een snor, drinkt melk met thee en is een enorme cricket fan. Inmiddels heeft Brad vijf kazen ontwikkeld (Plant Based!) en heeft er nog eens drie die in ontwikkeling. Hij begon met zijn producten op straat en ligt nu vanaf september in de winkels van Jumbo, Albert Heijn, Deen en Coop..

2. Laura Hoogland (SUNT Food)

29 jaar oud, geen typische ondernemer, wel een ondernemend typje! Zo ontdekte Laura dat bananen wereldwijd het meest verspilde product zijn. Om precies te zijn belanden er jaarlijks meer dan 75 miljard bananen onnodig in de prullenbak. Tegelijkertijd ontdekte Laura dat bananenbrood (hoe populair ook) nog nergens kant en klaar verkrijgbaar was. Al snel vond ze een partij die dit no-waste bananenbrood op grote schaal voor haar kon maken en inmiddels ligt ze met haar bananenbroden in 115+ Albert Heijn winkels.

3. Philip van Traa (Hrbs & Moss)

Bijna 45 jaar oud, getrouwd en vader van een dochter en een zoon. De missie om steden groener en eetbaarder te maken zit diep en dit is een persoonlijke missie. Samen met een tweetal compagnons hebben ze voedselbedrijf Hrbs en groen design bedrijf Moss opgericht. Een verwisselbaar kruiden- en groenten concept voor in de horeca wat gebruikt kan worden in de thee, op het bord, maar ook in de cocktail. Want als je steden wereldwijd wilt gaan voeden dan is het huidige systeem niet toereikend. Het nodeloos verplaatsen van water met een smaakje, kleurtje en voedingstoffen kan volgens Philip écht niet meer…

4. Floor vd Steen (Max’s Organic Mints)

Floor, de zus van Max en mede-oprichter van Max’s Organic Mints. Als we de wereld ook leuk en leefbaar willen houden voor onze kinderen en kleinkinderen dan moeten we, iederéén, echt heel snel betere keuzes gaan maken. Dat zit ‘m natuurlijk in de grote dingen; minder of geen vleeseten, minder of niet vliegen, energie neutraal wonen, maar zeker óók in de kleine keuzes. Wat vele kleine keuzes maken samen een groot verschil.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze netwerkborrel? Wees dan welkom! Meld je direct even aan door hieronder een reactie achter te laten en zorg dat je erbij bent!

79 Reacties

  1. Uiteraard aanwezig Mehmet! Dank dat ik mijn verhaal mag komen vertellen en ik blijf uiteraard ook graag hangen tijdens de borrel..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in