2 oktober 2019 – Health & Care Day

0
SAMEN VOOR DE ZORG VAN DE TOEKOMST

Zorg organiseren we samen. Met iedereen: cliënt, verzekeraar, professional, marktpartij, vrienden en familie zoeken naar verbinding om de branche te verbeteren en te verrijken. De wereld verandert namelijk snel. Dus de zorg moet mee. We willen beter en efficiënter en tegelijkertijd warmer en persoonlijker. Dat vraagt om slimme oplossingen, open samenwerkingen en een creatieve inzet van innovaties en moderne middelen.

Tijdens de Health & Care Day kijken we met een open blik naar al die veranderingen in vragen, wensen en mogelijkheden, breken we met conventies waar het moet, beschermen we wat kwetsbaar is waar het nodig is, springen we over schaduwen en slechten we grenzen. Want we hebben elkaar allemaal nodig om tot het beste resultaat van vertrouwen en verbinding te komen. Niets zal blijven zoals het was, samen kunnen we zorgen voor een mooie toekomst. Anders, slimmer, beter.

Wij zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijk en inspirerend evenement te bieden. Hier zijn de redenen waarom jij naar Health & Care Day moet komen.

  • De zorg van de toekomst is onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.
  • De Health & Care Day brengt de wereld van buiten naar binnen in één dag.
  • We geven samen betekenis aan de zorg van morgen.
  • Hét moment om collega beslissers uit de branche te spreken en van elkaar te leren.
  • De Health & Care Day is het jaarlijkse inspiratie-infuus voor iedereen die aan het roer wil staan van de verandering in de zorg. De voorgaande vijf edities werden gemiddeld met een 8,3 of hoger beoordeeld.

Meer weten? Bekijk dan hier de website van dit event

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in