13 t/m 15 maart 2020 – Amsterdam Coffee Festival in Westergasfabriek. Voor liefhebbers van koffie, thee én chocolade

0

The Amsterdam Coffee Festival is het evenement waar de innoverende subcultuur van koffie, thee, chocolade en food beleefd wordt. Dit is een onmisbare ervaring voor koffiekenners, urban foodies, belangrijke spelers uit de industrie en natuurlijk alle andere belangstellenden. Geniet van de levendige atmosfeer vol kunst, muziek en positieve energie. Proef fantastische koffie, eet lekker en gezond ‘Street Food’ en geniet!

The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is het evenement van, voor en over ‘vibrant coffee and artisan food’. Een festival voor koffieliefhebbers, foodies en horecaprofessionals. Hier ontdek je alles over koffiebeleving anno nu.

Barista wedstrijden

Op het evenement vinden onder meer barista-wedstrijden plaats en er zijn workshops en lezingen voor wie meer wil ontdekken op koffiegebied. Het event maakt deel uit van de NL Coffee Week™ en de helft van de ticketopbrengst van het festival komt ten goede aan Project Waterfall. Het evenement is tegelijkertijd het podium van de SCA kampioenschappen zoals de finale van het Dutch Barista Championship, de finale voor het NK Latte Art, The Dutch Brewers Cup, The Cuptasters Championship en The Coffee Roasting Championship.

Meer weten? Bekijk dan hier de website van dit event