16 t/m 26 mei 2019 – Week van het Nederlandse Bier met activiteiten door heel Nederland

0

Bier is de populairste alcoholhoudende drank in Nederland. Het lijkt zo gewoon, dat we bijna vergeten hoe bijzonder het is. Wist je dat er in Nederland meer dan 400 verschillende brouwerijen bestaan die samen vele honderden verschillende bieren brouwen? Hoog tijd dus om het Nederlandse bier in het zonnetje te plaatsen. We doen dit elk jaar met de ‘Week van het Nederlands Bier’. Tijdens deze week kun je in heel Nederland kennismaken met de verrassende veelheid aan smaken in Nederlands bier, brouwers ontmoeten en ontdekken hoe hij of zij het bier brouwt uit natuurlijke grondstoffen mout, hop, water en gist. De Week van het Nederlandse Bier 2019 vindt plaats van 16 t/m 26 mei 2019.

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier kun je kennis maken met de veelzijdige wereld van het Nederlandse bier:
  • Kom bier proeven bij slijterijen en cafés en ontdek het geheim van de brouwer tijdens het open huis bij brouwerijen door heel het land op 24, 25 en 26 mei 2019.
  • Laat je verrassen door de prachtige combinatie van bier en gastronomie tijdens speciale bierdiners in geselecteerde restaurants.
  • Ontmoet vrienden bij verschillende bierfestivals in het hele land of tijdens het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag op 16, 17 en 18 mei 2019.

Bekijk hier de officiële website van dit evenement voor meer aanvullende info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in