6 mei 2019 – Inspiratieworkshop bij Lantmännen Unibake in Waalwijk

0

Een belangrijke pijler voor je succes? Dat is kennis. Kennis van de nieuwste trends, inzichten in klant, bake-off technieken, efficiënte manieren van werken, succesvolle recepten en meer. In de Unibake Academy delen we onze kennis precies op maat van wat jij nodig hebt om nóg beter te worden.

Aan onze Unibake Academy ontvangen we jaarlijks meer dan 3.000 professionals die dagelijks te maken hebben brood. Sinds 2006 brengen we kennis, vertrouwen en de juiste inzichten bij op gebied van bake off. Of juist inspiratie. We geven gericht advies over de kunst van het afbakken en smakelijk presenteren. Zo ben je verzekerd dat je je klant altijd het lekkerste broodje serveert! De workshops worden gegeven in onze professionele demoruimte die is uitgerust met moderne ovens en complete keuken.

Van basics tot culinair: ontdek nu al onze inspiratieworkshops
  • De basis van lekker bake-off brood: Hoe bak je een perfect broodje? Krijg alle knepen onder de knie met een reeks nuttige weetjes, tips & tricks over producten, de oven, diepvries, do’s en don’ts
  • Boost je business: Maak je zaak nog succesvoller dankzij slimme verkoop- en marketingtechnieken. Hoe trek je meer klanten aan en maak je er trouwe klanten van? Na deze workshop vertrek je met een stappenplan
  • Je motor: ‘mise-en-place’: Een slimme ‘mise-en-place’ zorgt voor extra rendement. Minder verlies op je foodcost, minder stress, meer omzet: onze chefs vertellen precies hoe je dat bereikt
  • Bak veilig & gezond: Voedselveilig werken. Hoe maak je een HACCP-plan op, wat controleert de voedselinspectie, wat met het allergenenbeleid, speciale regels voor take away en bezorging?
  • Verras met broodjes: Belegde broodjes: vermijd sleur en “déja-vu”, laat je inspireren door innovatieve ideeën, recepten en presentaties. Geeft een goede boost aan je omzet!
  • Win met burgers en hotdogs: Warme broodjes zijn hot. De betere bun vliegt over de toonbank. Onderscheid je van de concurrent en boost je omzet met creatieve burgers en hotdogs.
  • Food pairing: Ontdek meer over food pairing: Het combineren van bieren met burgers, van de basisprincipes tot de kneepjes van het vak om het ideale smakenpalet samen te stellen.
  • Haal bake-off advies in huis: Nieuwe zaak opgestart? Dan staan wij jou ter plaatse bij. We helpen je graag je oven in te stellen, een goed bakplan op te stellen en superefficiënt te werken.
  • Culinaire inspiratie à la carte: Behoefte aan inspiratie voor je kaart? Wil je je onderscheiden? Onze culinair adviseur denkt met je mee, toont kansen tot meerverkoop en voedt je met ideeën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in