4 juli 2019 – Workshop droge worst bij Brandt & Levie in Amsterdam

0

De Brandt & Levie-workshops zijn een gezellige en ontspannen manier om meer te leren over worstmaken, paté bakken en lekker koken. Met een biertje of wijntje in de hand kun je tijdens deze workshop een heleboel vakkennis opdoen om lekkere dingen voor te zetten aan je vrienden en familie.

Programma workshop Droge Worst

We organiseren al jaren workshops verse worst in ons worstatelier, maar Brandt & Levie is eigenlijk groot geworden met droge worst. Nu kun je zelf leren hoe je droge worst maakt à la Brandt & Levie!

We beginnen de workshop om 18:00 met een introductie over Brandt & Levie, onze werkwijzen en visie. Daarna gaan we aan de slag. Het magere schoudervlees moet gemalen worden en het rugvet wordt met de hand in blokjes gesneden. Onder begeleiding ga je dan zelf worst maken. De zelfgemaakte worsten worden vervolgens voor een maand in onze fermentatiecel en rijpcellen opgehangen. Als de worsten klaar zijn, dan worden ze naar je opgestuurd. Je zult dan ongeveer 5 gedroogde worsten ontvangen.
De workshop wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd door ons bereid.

De kosten bedragen €85 euro per persoon. Na het aanmelden en betalen ontvang je een bevestiging e-mail. Let op: deze kan in je spam box terecht komen. De vrijdag voorafgaand aan de workshop ontvang je nog een laatste mail met alle laatste details zodat je helemaal op de hoogte bent. Mocht je vragen hebben, mail dan naar atelier@brandtenlevie.nl voor meer informatie.

Meer weten over de workshop bij Brandt & Levie?! Klik dan hier en bekijk de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in