3 t/m 9 juni 2019 – KHN On Tour Inspiratiereis 2019 naar Japan

0
Een onvergetelijke culinaire reis naar Tokio én Osaka in Japan

Op zo’n 12 uur vliegen vanaf Amsterdam ligt Japan, het land vol contrasten, cultuur en natuur. Japan is booming en heeft een indrukwekkende horecamarkt. Van traditionele Aziatische restaurants tot de meest hippe en originele horecazaken van dit moment.

Bereid je voor op een reis om nooit te vergeten naar de moderne en innovatieve wereldstad Tokio en de stad in ontwikkeling met een ongelofelijke diverse eetcultuur, Osaka. Waar eeuwenoude tradities samengaan met westerse ontwikkelingen. Tijdens deze reis geven we aandacht aan innovatie, kennis, inspiratie, concepten en de prachtige Japanse eetcultuur.

Zes redenen waarom u als horecaondernemer mee moet gaan op inspiratiereis:
LEERZAAM PROGRAMMA

Tijdens de inspiratiereis bezoeken we talloze zaken die ieder op hun manier uniek zijn. Indrukwekkende interieurs, rondleidingen door (buitenlandse) collega-ondernemers, proeven van unieke producten en ga zo nog maar even door… Een overvloed aan inspiratie om de vertaalslag te maken naar uw eigen zaak.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Ervaren coaches van KHN On Tour begeleiden de volledige reis en zijn 24/7 stand-by. Ook zijn zij op de hoogte van markttrends en delen deze kennis maar al te graag! De begeleiders nemen organisatorisch alles voor hun rekening zodat u op een ontspannen manier de horecamarkt kunt ontdekken.

VLUCHT & HOTEL

Tijdens de buitenlandse KHN On Tours vliegen we met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij en verblijven we in een comfortabel en luxe hotel in het centrum van de stad. Een perfecte uitvalbasis om de stad te verkennen.

VOORDELIG TARIEF

Door de groepstarieven en boekhoudkundige voordelen zijn de KHN On Tour reizen scherp geprijsd. Alle deelnemers ontvangen een factuur die fiscaal aftrekbaar is onder de kostenpost zakelijke kosten.

ALL-INN FORMULE

Alle kosten zijn inbegrepen! Prijzen zijn inclusief hotelovernachtingen, vluchten, transfers, eetmomenten (ontbijt-lunch-diner), entree bezienswaardigheden, begeleiding, etc! Alle kosten voor deze reis betaalt u dus vooraf, zodat u tijdens de tour alleen maar hoeft te genieten.

GEZELLIGE GROEPEN

Het aantal deelnemers voor de buitenlandse inspiratiereizen is gelimiteerd tot maximaal 30 personen. Hierdoor is de groep overzichtelijk en is er volop de mogelijkheid om interessante collega-ondernemers te spreken.

Bekijk hier de officiële website van dit evenement voor meer aanvullende info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in