29 juni 2019 – Workshop verse worst bij Brandt & Levie in Amsterdam

0

De Brandt & Levie-workshops zijn een gezellige en ontspannen manier om meer te leren over worstmaken, paté bakken en lekker koken. Met een biertje of wijntje in de hand kun je tijdens deze workshop een heleboel vakkennis opdoen om lekkere dingen voor te zetten aan je vrienden en familie.

Programma workshop Verse Worst

We organiseren al jaren workshops verse worst maken in ons worstatelier. Dit doen we met veel plezier, want de verse worsten van Brandt & Levie worden al een tijdje in verschillende smaken gemaakt. Nu kun je zelf aan de slag met het bedenken van je eigen receptuur verse worst à la Brandt & Levie!

We beginnen de workshop om 12:00 uur met een introductie over Brandt & Levie, onze werkwijzen en visie. Daarna gaan we aan de slag. We malen eerst het vlees en verzamelen de kruiden voor het eigen recept. Onder begeleiding ga je dan zelf verse worst maken. De zelfgemaakte worsten kunnen aan het einde van de workshop mee naar huis worden genomen. Je krijgt ongeveer 8 à 9 verse worsten mee. We sluiten de workshop af met een gezamenlijke lunch.

De kosten bedragen €75 euro per persoon. Na het aanmelden en betalen ontvang je een bevestiging e-mail. Let op: deze kan in je spam box terecht komen. De vrijdag voorafgaand aan de workshop ontvang je nog een laatste mail met alle laatste details zodat je helemaal op de hoogte bent. Mocht je vragen hebben, mail dan naar atelier@brandtenlevie.nl voor meer informatie.

Meer weten over de workshop bij Brandt & Levie?! Klik dan hier en bekijk de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in