24 september 2019 – Horeca Netwerk POP-UP Borrel op NTB leuke locatie tijdens Gastvrij Rotterdam

0

Onze missie is duidelijk: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden.” Daar doen we het voor! Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, online platform en fysieke activiteiten zoals deze aankomende gezellige “Horeca Netwerk POP-UP Borrel” van 24 september! 

Waarom een POP-UP borrel?! 

Omdat wij er van overtuigd zijn dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van informele gezelligheid iedereen sterker kunnen maken. Ook tijdens andere belangrijke evenementen zoals HorecaEvenTT Assen, Gastvrij Rotterdam en BBB Maastricht. We brengen collega’s op informele wijze bij elkaar waardoor je ook tijdens deze relevante beursdagen gemakkelijk en informeel kunt werken aan je eigen netwerk.

24 september 2019 – Horeca Netwerk POP-UP Borrel tijdens Gastvrij R’dam!
  • Waar: Wordt vervolgd (z.s.m.)
  • Adres: Wordt vervolgd (z.s.m.)
  • Ontvangst borrel: 22.00 uur
  • Einde borrel: 23.59 uur
  • Aantal personen: Max 50 personen en exclusief voor onze leden van de club. Nog geen lid? Klik dan hier en download onze brochure voor meer info.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan deze gezellige borrel?! Meld je dan nu even direct aan door hieronder een reactie achter te laten en zorg dat je er bij bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in