13 & 14 juni 2019 – Horeca Netwerk Inspiratiereis 2019 naar Rotterdam, inclusief overnachting

2

Onze missie is duidelijk: “Iedereen voldoende kansen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden.” Daar doen we het voor! Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, online platform en fysieke activiteiten zoals deze aankomende gezellige “Horeca Netwerk Inspiratiereis” van 13 & 14 juni!

Waarom een Inspiratiereis?! 

Omdat wij er van overtuigd zijn dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van informele gezelligheid iedereen sterker kunnen maken. Inmiddels organiseren we deze jaarlijkse inspiratiereis al voor de 3e jaar op rij en gaan we nu na Antwerpen, Amsterdam, Gent en Maastricht, inclusief overnachting naar het bruisende Rotterdam! We zetten alle aanwezige collega’s weer op inspirerende wijze aan het werk en stimuleren het onderlinge contact waardoor je ook gelijk op een leuke wijze kunt werken aan je eigen netwerk.

13 & 14 juni 2019 – Horeca Netwerk Inspiratiereis naar Rotterdam!
  • Waar: Rotterdam, inclusief overnachting!
  • Verzamelplaats: Wordt vervolgd (z.s.m.)
  • Overnachtingsplaats: Wordt vervolgd (z.s.m.)
  • Ontvangst inspiratiereis: 13 juni
  • Einde inspiratiereis: 14 juni
  • Aantal personen: Max 50 personen en exclusief voor onze leden van de club. Nog geen lid? Klik dan hier en download onze brochure voor meer info.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan deze inspirerende reis?! Meld je dan nu even direct aan door hieronder een reactie achter te laten en zorg dat je er bij bent!

2 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in