Foodservice Homies en FoodIntro gaan samen

Geachte relatie. We weten niet of je nu onderweg was naar de website van FoodIntro of Foodservice Homies, maar na bijna 4 jaar Homies en 1 jaar FoodIntro was het nu toch écht de hoogste tijd om onze huidige 2 initiatieven dichter bij elkaar te brengen! En dat doen we nu! Onder onze nieuwe naam “Horeca Netwerk“.

Geen onbekende, alleen een nieuwe naam

De afgelopen jaren hebben fabrikanten en grossiers ons leren kennen vanuit “Homies” en hebben ondernemers, chefs en bedrijfsleiders ons leren kennen vanuit “FoodIntro”. Onze huidige 2 initiatieven brengen we nu bij elkaar onder de nieuwe naam Horeca Netwerk. Hiermee brengen we onze online en offline activiteiten samen en creëren we één centrale plek voor iedereen die actief is in de horeca. Van ondernemers, bedrijfsleiders en chefs tot grossiers en merkfabrikanten.

Waarom? Omdat we iedereen die actief is in de horeca voldoende kansen willen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden.

Vanuit Horeca Netwerk geloven we dat we iedereen voldoende kansen moeten geven om zichzelf te kunnen onderscheiden. We zijn er dan ook van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken. Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, een online platform en fysieke activiteiten voor de horeca waar je ook blij van wordt.

Kortom: heel graag tot snel!

Want je bent uiteraard nog steeds van harte welkom! Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op want we helpen je graag persoonlijk verder. Geen vragen? Klik dan hier om nu direct door te gaan naar onze nieuwe homepage!