7 t/m 10 januari 2019 – Horecabeurs Horecava Amsterdam

0
VOEL, HOOR, ZIE, RUIK EN PROEF DE TOEKOMST OP DE HORECAVA

Horecava is een innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

Dit jaar is de beurs nóg groter met veel aandacht voor innovaties en start-ups, spannende en lekkerste wedstrijden, een extra segment: Food Mobility én een spetterend avond programma in hartje Amsterdam.
Tijdens deze editie kunnen de bezoekers genieten in de 2 culinaire pop-up restaurants die de Horecava rijk is; de Dutch Cuisine en The Traveller.
Ook dit jaar zijn er diverse wedstrijden waaronder het Nationale Kampioenschap voor Koks, de Lekkerste Wedstrijden en de biertapwedstrijden.

Bezoek ook het Innovatie- en Start-upLAB en maak kennis met de diverse Start-ups, de nieuwste trends en innovaties. Beleef, proef en zie wat circulariteit, technologie en experience voor jou kan doen. Bekijk vast de eerste 50 inzendingen van de Horecava Innovation Awards en kom de genomineerden én de winnaars live bekijken tijdens de beurs! Beleving staat centraal tijdens deze 63e editie, die plaats vindt van 7-10 januari 2019 in de Rai Amsterdam, komt u ook?

Meer informatie en registreren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in