4 t/m 6 april – Bierfestival Groningen

0

Progress Events organiseert de 9e editie van het Bierfestival Groningen! Van 4 t/m 6 april kunnen 150 speciaalbieren worden genuttigd onder goed gezelschap.

Speciaalbierfestival in Groningen

Op woensdag 3, donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 vindt de negende editie van Bierfestival Groningen plaats. Ook dit jaar is de Martinikerk weer het schitterende decor voor dit festival. Na acht succesvolle edities komt dit jaar de negende editie eraan, waarbij wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles worden gepresenteerd. Daarnaast biedt Bierfestival Groningen een variërend programma aan, bestaande uit diverse masterclasses en wedstrijden. Het festival wordt opgedeeld in de volgende vier tijdsvakken:

  • Woensdag 3 april: Bier diner
  • Donderdag 4 april: 19:00 – 23:00
  • Vrijdag 5 april: 19:00 – 23:00
  • Zaterdag 6 april: 13:00 – 17:00
  • Zaterdag 6 april: 9:00 – 23:00

Bezoekers krijgen de kans om masterclasses van internationaal bekende biergoeroes bij te wonen. Daarnaast worden er voor de negende keer op rij brouwwedstrijden gehouden voor amateurbrouwers en professionele brouwers. Na het grote succes van voorgaande jaren, wordt er besloten de bier & spijswedstrijd ook dit jaar weer aan het festival toe te voegen. Voor een impressie van de vorige succesvolle edities, neem gerust een kijkje in ons archief. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het succes van Bierfestival Groningen 2019? Dat kan, stuur een mail en geef je op als vrijwilliger.

Meer informatie en tickets  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in