31 mei t/m 2 juni 2019 – Taste of Amsterdam in het Amstelpark in Amsterdam

0

Drie dagen genieten van eten, drinken en entertainment. Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. 24 toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Een keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Daarnaast is er nog veel meer om te ontdekken.

Wat kunt u verwachten bij Taste of Amsterdam:
  • Amsterdams beste restaurants: Kies uit meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten!
  • Top chefs: Ontmoet nationale en internationale topchefs die live demonstraties geven of met hun restaurant op het evenement staan.
Wat te doen?

Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens en demonstraties of geniet van verschillende tastings die tijdens het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark. Op de markt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan. Je kunt er proeven, worden geïnformeerd en verschillende producten kopen om mee naar huis te nemen.

Meer informatie en tickets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in